Noten
Walnoot

Even Voorstellen...

Mijn naam is Anne-Marleen Vliegenthart, (sport)diëtist. Ik ben in 2011 afgestudeerd en sindsdien doe ik dit werk met veel plezier.

Mijn Passie

Direct na mijn afstuderen ben ik gestart met DVA Drechtsteden. In eerste instantie heb ik mijn eigen praktijk gecombineerd met een vaste baan in het ziekenhuis. Omdat ik na verloop van tijd merkte dat mijn passie steeds meer kwam te liggen bij mijn eigen praktijk, heb ik ervoor gekozen om na bijna zeven jaar te stoppen in het ziekenhuis. Hierdoor kan ik me nu volledig focussen op DVA Drechtsteden.

Vanuit mijn praktijk adviseer ik naast sporters met name cliënten met overgewicht, Diabetes Mellutis, hart- en vaatziekten, ondergewicht, ondervoeding, oncologie, maag- darmproblemen etc.Het fijne aan het werken als zelfstandige diëtist is dat ik de tijd heb om patiënten te begeleiden. Mijn streven is om met persoonlijke en praktische adviezen de doelen van mijn cliënten haalbaar te maken.

Kwaliteit

De titel Diëtist is voorbehouden aan degene die met goed gevolg de 4-jarige Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek heeft afgerond. DVA Drechtsteden werkt volgens de beroepscode en gedragsregels van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.Alle cliëntgegevens worden vertrouwelijk behandeld en beschermd volgens de richtlijnen Wet bescherming persoonsgegevens.

DVA Drechtsteden is: 

Walnoot
Noten